3 Ocak 2012 Salı

BLAKE LIVELY TOP 10!



















   


Gossip Girl dizisinin  güzel ve aklı 5 karış havada karakteri Serena van der Woodsen'i canlandıran Blake Lively,hiç şüphesiz hepimizin her türlü gazete ve dergidelerde en çok karşımıza isimlerden.


 Karl Legerfeld ,Michael Kors gibi bir çok ünlü modacıyla kanka olan kızımız son günlerde her türlü davete bu isimlerle katılır oldu.Stil sahibi ve şık buluyorum kendisini(dekoltenin dozunu ayarlayabildiği zamanlarda).

     Gossip Girl dizisini daha önceleri sadece ''bakalım ne giymişler'' merakıyla izlerken entrika ve dedikodunun cazibesine daha fazla karşı koyamayıp dizinin en sıkı izleyicilerinden biri oldum.Sonra kendimi Blake Lively'i internet üzerinden takip ederken buldum..

     Eee modacılar da böylesine güzel bir modeli giydirmek için can atıyorken,ve herkes işini en iyi şekilde yerine getiriyorken ortaya şahane kareler çıkıyor.İşte benim gözümden en iyi Blake Lively kombinleri.

     Ha unutmadan,Monaco prensesi beyazperdenin efsane aktrislerinden Grace Kelly’nin hayatının film  olmasının düşünüldüğü şu günlerde, prensesi canlandırması için düşünülen isimlerden biri Blake Lively.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder